Try Rugby

Eindelijk! Een volwaardige introductiecursus voor beginnende rugby spelers. Bij de topclub van het Nederlandse rugby nog wel. Rugby Club Hilversum biedt jou de mogelijkheid om je onder deskundige begeleiding aan te sluiten bij een van 's lands snelst groeiende sporten. Wij beloven je een onvergetelijke ervaring op sportief gebied. Onze hooggekwalificeerde trainers nemen je mee op een avontuur waarbij je de in- en outs van rugby ervaart en leert kennen.

Onze introductiecursus is GRATIS voor 4 weken. 4 weken lang 2 keer per week keihard werken aan jezelf en je rugby vaardigheden. Na deze 4 weken kan je bij de reguliere teams instromen als een volwaardig teamlid. We trainen op: dinsdag  en donderdag, tijden afhankelijk van je leeftijd. Ben jij er ook bij?

Meld je nu aan

Wat ga je doen?

• rugby skills zoals: passen, kicken, tackelen, sidestep, ingaan en vangen
  • conditie