U17 Junioren

Het seizoen 2015-2016 beloofd een prachtig sportief en leerzaam jaar te worden voor de junioren van Rugby Club Hilversum. Veel van de 2e jaars spelers kennen elkaar al van voorgaande jaren en zullen de 1e jaars spelers van harte welkom heten in het team. Daarnaast is er een duidelijke sportieve doelstelling en strategie bepaald voor het seizoen en doen we als club alles aan de facilitering om zo een succesvol jaar mogelijk te maken.

Dit seizoen hebben we (financiële) ondersteuning van deze geweldige sponsoren.
Taking Care of Business Volvo Buitenweg

Training

We trainen 2 x per week, op dinsdag en op donderdag. De training begint stipt om 18:30u en eindigt om 20:00u. Op dinsdag werken we aan onze fysiek en de conditie, terwijl we donderdag werken aan het gameplan.

Onze Coach

Alan Slingerland
De coach is via dit e-mail adres bereikbaar

Ons Teammanagement

Ruud Landstra
Nico Jogems Ruud Landstra
Het teammanagement is via dit e-mail adres bereikbaar

Onze Trainers

Mau Simeona (NZ) 6 november 1982 Benji-Cottle
Mau Simeona Benji Cottle

Wedstrijden

Onze junioren hebben de eerste fase van de competitie prima afgesloten met als resultaat een plaatsing in de CUP competitie. Omdat een aantal spelers fysiek nog niet toe is aan het niveau van deze zware competitie, is er een cluster gevormd met RC Bulldogs. De Bulldogs komen uit in de BOWL, het laagste niveau van de junioren competitie. Hier kunnen spelers die terugkomen van een blessure en spelers die nog niet voldoende ontwikkeld zijn voor het hoge CUP niveau onder begeleiding van het teammanagement van Hilversum in alle rust weer wedstrijdritme of wedstrijdervaring opdoen, terwijl de Bulldogs profiteren van de inbreng van onze spelers.

Competitie

De junioren van Rugby Club Hilversum spelen in de 2e fase van de CUP competitie in poule B. Uitslagen en standen kan je HIER vinden.

Het Bulldogs/Hilversum cluster team speelt in de 2e fase van de BOWL competitie in poule B. De resultaten van je HIER vinden.