Heren Selectie

Onze selectie

Onze selectie bestaat uit spelers van het competitie team en het development team. Daardoor kunnen we stellen dat onze selectie uit een grote, zeer getalenteerde en gemotiveerde, groep spelers bestaat. Het competitie team van Rugby Club Hilversum komt uit in de Ereklasse, de hoogste klasse in het Nederlandse Rugby. Ons development team komt uit in de eerste klasse wat onze spelers een uitgekiende mogelijkheid geeft in de luwte van het competitie team hun kunde en vaardigheid te vergroten.

Dat onze selectie tot de beste in Nederland behoort mag blijken uit het feit dat zij de afgelopen 11 seizoenen heeft gespeeld om het landskampioenschap. Na 24 jaar resulteerde dit in een prachtige reeks overwinningen in 2010, 2011, 2012, 2015 en 2016. Afgelopen seizoen wist Rugby Club Hilversum na een zinderend spannende finale het 18de landskampioenschap binnen te slepen.

Een nieuw seizoen brengt onze selectie een nieuwe sportieve uitdaging. Noblesse oblige, en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Aan de inzet en kwaliteit van onze spelers en begeleiding zal het niet liggen. Op naar de finale 2017.

Blijf op de hoogte van het verloop van de competitie door de volgende links regelmatig te bezoeken:

Lotto Ereklasse competitie 1e klasse (development team)