All Blues

AllBlues_teamfoto

Rugby Club Hilversum heeft in 2008 haar damesteam mogen verwelkomen, De All Blues! De komst van het damesteam is binnen de vereniging als zeer positief ervaren. Het eerste seizoen van de dames stond vooral in het teken van het trainen en vanaf het tweede seizoen zijn de dames in de competitie gaan spelen. Het is voor een beginnend damesteam niet altijd makkelijk is een volledig team op de been te brengen en te houden; de dames hebben versterking gezocht. Vanaf het seizoen 2012-2013 is er besloten samen met Rugbyclub Amstelveen een cluster te vormen, genaamd de ‘All Blues’. Onze dames spelen sinds seizoen 2016-17 in de Lotto Ereklasse. Een indruk van onze trainingen en de sfeer in ons team? Klik hier! Met de leden van ons team kan je hier digitaal kennis maken.

Uitslagen en standen kan je (zodra ze bekend zijn) HIER vinden. Onze wedstrijden zijn op zondag.

We hebben een gezellig, sociaal en gedreven team. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens een keertje kijken of mee trainen. Doe sportkleding aan die lekker zit en neem noppen (of hardloopschoenen) mee. Een regenjack voor de zekerheid is altijd handig. Rugby is een sport voor iedereen, wat voor een type en van welk formaat je ook bent! Bij ons is een ieder met interesse voor de sport meer dan welkom. Als je meer informatie wilt, vragen hebt en/of je wilt aanmelden voor (proef) trainingen, kun je mailen naar: All Blues. Voor de beginnende rugbyer is er een speciaal boekje uitgegeven: Rugby Beginners Guide NL. Of bekijk de speciale video: Rugby voor beginners

Contactpersonen

Teamcaptain : Giselle Kleinen
Teammanager : Sara Steenkamp
Trainer/Coach :
Ross Smith
Marc van Nieuwpoort

Wij trainen op dinsdag in Hilversum en op donderdag in Amstelveen.

Tijden van 19:45u tot 21:30u
Locatie: Hilversum, Kininelaantje 7-A