Vrienden van Rugby Club Hilversum

Vrienden van Rugby Club HilversumDe Vrienden van Rugby Club Hilversum zijn actieve vertegenwoordigers van ondernemingen en instellingen die Rugby Club Hilversum ondersteunen met producten, kennis en geld. Een bijzonder gemêleerd gezelschap met heel uiteenlopend karakters die allemaal (in)direct de sportieve toekomst van de Rugby Club Hilversum ondersteunen. Dat geeft een bijzondere onderlinge band die zorg draagt voor een open uitwisseling van (ondernemers gerelateerde) tips & trucs en uiteindelijk de zakelijke “gun” factor behoorlijk beïnvloed.

Vanuit een kern van enkele enthousiaste oud-leden, ouders van jeugdleden en bestuurs- en commissieleden is onze vriendenclub inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch gezelschap van meer dan 25 deelnemende organisaties. Door de verscheidenheid aan (zakelijke) disciplines die aangetroffen wordt vormt het gezelschap een geweldige mogelijkheid om te netwerken en vriendschappelijke contacten te leggen. Immers veel van onze vrienden zullen elkaar op de zaterdag of zondag ook vaak op de club of langs het rugbyveld treffen maar dan niet altijd de gelegenheid hebben nader met elkaar kennis te maken.

Meer informatie:

Wij informeren u graag over de voorwaarden voor deelname, de tegenprestaties en de tariefstelling. De Businessclub is bereikbaar via de e-mail.