Digitale kansen via Sponsorvisie

Natuurlijk waarderen wij de financiële ondersteuning die u als sponsor aan de vereniging geeft enorm. Daarom zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om een tegenprestatie te leveren. Momenteel doen wij dat in de vorm van exposure via reclameborden langs het veld, bannering op de website, vermelding in “Die Bosbok” en het SponsorPortaal.

Met onze leden, overigens met een zeer interessant profiel, bieden wij u heel veel commerciële mogelijkheden. Om die mogelijkheden optimaal te gebruiken hebben we het door SponsorVisie ontwikkelde SponsorPortaal in ons sponsorpakket opgenomen. Via Sponsorportaal kunnen we u de mogelijkheid bieden om directe interactie te hebben met onze leden (en de bezoekers van de website). U kunt zelf, op elk gewenst moment uw boodschap aanpassen. In plaats van uw logo kunt u nu een product aanbieden, of een vacature tonen. Wat u maar wilt. De kans dat u zo concreet omzet haalt uit uw sponsoring is daardoor vele malen groter.

De voordelen van digitaal adverteren zijn legio, maar de belangrijkste is misschien dat u concrete, meetbare resultaten krijgt! Niet alleen het aantal keer dat u in beeld bent geweest (pageviews), maar ook het aantal clicks en zelfs het aantal leads of concrete verkopen.

Neem voor meer informatie, of een op maat gemaakt sponsorplan voor uw bedrijf, contact op met ons.